Tjenester


Tjenester

  • Individuell terapi
  • Online terapi
  • Mindfulnesskurs
Hero Image

Individuell terapi

Psykoterapi passer for deg som ønsker positiv forandring og utvikling. Å snakke med en profesjonell psykolog kan hjelpe deg med å utforske dine bekymringer, tanker og følelser og forbedre din selvbevissthet. Du tenker kanskje at det du opplever ikke er alvorlig nok til å få hjelp eller du er usikker på hvilken type hjelp psykoterapi kan gi, men alle kan dra nytte av å bli mer bevisst på hvordan de ser på verden og seg selv. Målet er at du skal bli i stand til å endre dysfunksjonelle atferdsmønstre, forstå deg selv, dine personlige mål og verdier bedre. Som et resultat vil du bli i stand til å gjenkjenne og uttrykke ditt sanne, autentiske selv.  Gjennom den rette tilnærmingen og ved å møte deg med åpenhet og samarbeid er målet å få til virkelig forandring. 

Online terapi

Online terapi er fremtiden og er en effektiv måte å gi psykologisk behandling. Forskning viser ekvivalent effekt av online terapi og terapi med fysisk oppmøte. Mange klienter rapporterer stor tilfredshet med online terapi og opplever signifikant forbedring av sine symptomer. Online terapi passer særlig bra for de som har en travel livsstil. Genuin kontakt kan opprettes online som ved oppmøte.

Mindfulness kurs

Aksima arrangerer ulike mindfulness kurs. Kursene kan skreddersys for deg eller din bedrift. Ved forespørsel setter vi opp et møte og avklarer behov og muligheter. Om du er interessert i å finne ut mer om kommende kurs vennligst ta kontakt.
Hero Image
Hero Image

Føler du at du ikke kommer videre? Livet ditt er for verdifullt til å ikke gjøre noe med det.

Alle er velkomne i samtaler og du kan komme om du bare har små problemer og ønsker en sparringspartner, eller om du sliter med noe mer vanskelig og vil ha hjelp med det. Jeg kommuniserer tydelig, møter deg med trygghet og åpenhet og er opptatt av at du skal oppnå de forandringene du ønsker.
Bestill time